Product bee

Медовуха в домашніх умовах: кращі рецепти

Free photo holding a plastic cup of yellow drink Зокрема, медовуха є вельми дієвим шлаковиводящім, протизапальну, бактерицидну, відхаркувальну, зміцнює і заспокійливим засобом. Вона відмінно впливає на потенцію і зміцнює маткові стінки. Користь домашнього напою унікальна, thietkequan.com оскільки він відмінно піднімає імунітет. Між тим, особисто мені цей напій бачиться ідеальним для вживання як аперитив – він відмінно дражнить апетит і допомагає травленню важкої їжі, наприклад, http://m.ccti.co.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=466494 м’яса. Велику користь напій принесе, коли ви станете вживати його саме за 20 хв до їжі, при цьому, не змішуючи з їжею. Головна користь зілля полягає в тому, що в нього додають мед. Складність рецепта полягає в тому, що не завжди можна знайти хороший замінник дріжджів. При бажанні можна отримати медовуху без використання дріжджів. Наші прадіди успішно застосовували медовуху для боротьби з простудними захворюваннями, для зміцнення імунної системи, підняття життєвого тонусу, а також попередження розвитку серцевих хвороб і атеросклерозу. Для того щоб захиститися від ішемічних хвороб серця, зміцнити судинну систему. Такий рецепт напою приводить в норму нервову систему.

Логічно припустити, що якщо для приготування напою використовуються корисні для організму людини продукти, то і шкоди від нього бути не повинно. Якщо дотримуватися стандартів приготування, використовувати виключно якісні продукти, дотримуватися помірності у вживанні напій принесе безмежну користь організму людини, мінімальний шкоди. Приготувати медовуху своїми руками легко, тільки необхідно дотримуватися рецептуру і технологію виготовлення. Існує кілька тонкощів, про які важливо пам’ятати, www.ghid-pitesti.ro і, звичайно, дотримуватися в процесі приготування. 5. У процесі приготування медовухи не можна імпровізувати, суворо дотримуйтесь рецептом. Сьогодні медовуха, за рецептом приготування в домашніх умовах, готується на дріжджах, з добавками у вигляді хмелю, приправ і свіжих ягід. У цій статті ми розповімо, як зробити медовуху в домашніх умовах, обговоримо зміни в рецептурі наших днів і рецептах наших далеких предків, дамо кілька корисних порад по зберіганню і додаванню смаком незвичайних ноток. Сьогодні знайти медовуху можна тільки в бортницьких районах. Так, знайти медовуху, приготовлену за старовинним рецептом, практично неможливо, але і сучасні спрощені рецепти забезпечать відмінний смак продукту.

На жаль, справжню медовуху знайти неможливо, оскільки замість березового соку додають рідину, в яку входить багато барвників, ароматизаторів та етиловий спирт. Для поліпшення смакових якостей в медовуху додають: курагу, кардамон, аніс, корицю, імбир, http://www.pchelovod.info/lofiversion/index.php/t81387.html родзинки. 6. Для збільшення відсотка вмісту алкоголю додайте в домашню медовуху спирт, горілку чи самогон високої якості без інших присмаків. Потім знову додайте дріжджі і залиште ще на місяць. В теплу рідину додайте дріжджі і помістіть в місце з кімнатною температурою на 30 діб. 2. Рекомендується використовувати винні або пивні дріжджі. Після закінчення бродіння зробити марлевий фільтр (обов’язково використовувати кілька шарів) і відфільтрувати тверду частину. Можна використовувати і малинову закваску. Можна додавати і лісові ягоди, що набагато більше посилить корисні речовини зілля. Приємний смак і корисні властивості меду забезпечили їй почесне місце на святковому столі на Русі. Мед на Русі до кінця XVII століття використали при народженні, хрещенні, на сімейних святах. З XI століття разом з методом медостава використовувався метод варення, при якому напій отримували вже через місяць і стерилізували кип’яченням.

Free photo natural skin care soap and serum with honey and honeycomb laid on white surface. Ставленый мед – це старослов’янська метод приготування медовухи, коли бочку з натуральним медом закопували в землю і залишали на тривалий термін від 5 до 20 років. Вважалося, що мед є запорукою довголіття, здоров’я, набуття мудрості і інших здібностей. Для приготування міцною медовухи без кип’ятіння, необхідно взяти літр очищеної води з джерела, мед рідкої консистенції – 40 грам, сухі дріжджі – 20 грам. Одержаний сироп остудити до 40C, а потім маленькими порціями додати сухі дріжджі. 1. Лимон промити, подрібнити, скласти в емальовану каструлю, залити окропом, перемішати, остудити. Ні в якому разі не можна герметично закривати каструлю, оскільки дріжджі для розмноження потребують кисню. 5. Розчиняти дріжджі необхідно в охолодженому сиропі (не більше 40C), так як при більш високих температурах загинуть мікроорганізми, за рахунок яких відбувається бродіння. Напій блокує вогнища запалень, за рахунок чого відновлюється загальний тонус організму. Напій виводить накопичений слиз і забезпечує легеневу вентиляцію. Напій заливати в пляшку так, щоб він не доходив до краю горлечка на 5 см (забезпечити місце для газу). Обов’язково раз в 1-2 дня перевіряти тиск газу в пляшці, а при його надлишку – стравлювати. Щоб напій не скис, ретельно його накривайте в процесі бродіння. Медовий напій в древні часи пили багато народів і у кожного був свій рецепт.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

Back to top button